Yukos Claims Administration
www.YukosClaims.com

WELKOM OP DE CLAIMBEHEERWEBSITE VAN YUKOS

BELANGRIJKE UPDATE

De deadline voor het indienen van alle vereiste betaalinformatie is nu 19 juli 2017.

Laatst bijgewerkt op 6 juli 2017

BELANGRIJKE UPDATE MET BETREKKING TOT KENNISGEVINGEN VAN VASTSTELLING VAN CLAIMS

Kennisgevingen van vaststelling van claims zijn naar alle eisers verzonden, met de mededeling of uw claim is goedgekeurd of verworpen. Voor zover eisers geldige e-mailadressen hebben verstrekt, zijn de kennisgevingen van vaststelling per e-mail verzonden. Controleer dus uw spam-map als u geen kennisgeving hebt ontvangen. Als geen geldig e-mail adres is verstrekt, is de kennisgeving van vaststelling naar u verzonden op het geregistreerde adres.

Voor eisers die in aanmerking komen en in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Rusland, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten (“Doellanden”) verblijven, gelieve u aan te melden op het beveiligde portaal voor administratie van betalingen met de aanmeldgegevens verstrekt in uw kennisgeving van vaststelling en volg de instructies op het portaal om uw betaalinformatie in te voeren. De deadline voor het indienen van alle vereiste betaalinformatie is 6 juli 2017. Aanvullende informatie over betalingen is hierna beschreven:

  • In aanmerking komende eisers die in Rusland verblijven
  • Uitkeringen aan in aanmerking komende eisers die in Rusland verblijven zullen worden overgeschreven in roebels nadat de geschikte bankinformatie is ontvangen.

    In aanmerking komende eisers die in Rusland verblijven en geen volledige en nauwkeurige bankinformatie via het betaalportaal hebben verstrekt komen niet in aanmerking voor betaling.

  • In aanmerking komende eisers die in andere Doellanden dan Rusland verblijven
  • In aanmerking komende eisers die in andere Doellanden dan Rusland verblijven, kunnen kiezen om de betaling te ontvangen via elektronische overboeking (“EFT”) of via een cheque in US dollars. In aanmerking komende eisers die betaling verzoeken via EFT zullen in de officiële munt van hun land worden betaald tegen de geldende wisselkoers op moment van betaling. In aanmerking komende eisers die geen betaalmethode kiezen of die incorrecte of onvolledige bankinformatie verstrekken, ontvangen hun betaling per cheque.

  • Uitkeringen aan in aanmerking komende eisers buiten de Doellanden
  • Uitkeringen aan in aanmerking komende eisers die niet in een Doelland verblijven zullen worden betaald per cheque in US dollars. Als u niet in een Doelland verblijft, hoeft u zich niet aan te melden op het website portaal om betaald te worden.

Zorg ervoor dat u contact met ons opneemt als u uw e-mailadres of andere contactinformatie wijzigt.

Controleer regelmatig deze website voor bijgewerkte informatie. Als u vragen hebt, raadpleeg dan de FAQs, die recent zijn bijgewerkt.

Laatst bijgewerkt op 15 june 2017

In het geval van verschillen in de informatie tussen deze Engelse en de informatie in andere talen, prevaleert de Engelse tekst.